Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012


e-Lybra®

e-Lybra®
Το e-Lybra® σχεδιάστηκε για να βοηθήσει να επανέρθει η ομοιόσταση στο ενεργειακό επίπεδο του πάσχοντος. Το e-Lybra® είναι η καλύτερη πρόταση το χώρο της Βιοανάδρασης-Βισυντονιμού και το απόλυτο εργαλείο για τον κάθε θεραπευτή. Η μοναδική τεχνολογία του επιτρέπει στους θεραπευτές να ανακαλύψουν ενεργειακά μπλοκαρίσματα πριν αυτά εξελιχτούν και σωματοποιηθούν στο υλικό σώμα. Το e-Lybra® είναι πολύ εύκολο στην χρήση σε σχέση με άλλα συστήματα Βιοανάδρασης και οι προσεκτικά σχεδιασμένες οθόνες βοηθάνε και οδηγούν τον θεραπευτή σε όλη την διαδικασία της ανάλυσης.
Τι κάνει το e-Lybra®
Το e-Lybra® σχεδιάστηκε για να αναλύει διαταραχές στο βιο-ενεργειακό επίπεδο και την ίδια στιγμή στέλνει πίσω τις συχνότητες που θα εξισορροπήσουν τις διαταραχές που ανιχνεύτηκαν. Το πλήθος των διαταραχών που μπορεί να ανιχνεύσει καλύπτει το σωματικό συναισθηματικό  και ενεργειακό σώμα. Επίσης έχει εφαρμογές σε ζώα αλλά και φυτά. Οι 300.000  κατηγορίες του συστήματος δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο προφίλ του ανθρώπινου σώματος.
Το e-Lybra® στην συνέχεια της διαδικασίας χρησιμοποιεί αυτό το μοναδικό προφίλ αναλύοντας τις διαταραχές στο ενεργειακό σώμα και αποθηκεύοντας όλη την πληροφορία την οποία έχει άμεση πρόσβαση ο θεραπευτής. Επίσης ο θεραπευτής μπορεί να επιλέξει πλήρη αυτοματοποιημένη διαδικασία αν το επιθυμεί.
Ο θεραπευτής έχει την δυνατότητα να ενεργοποιήσει οποιοδήποτε υγρό σαμπουάν λοσιόν ή κρέμα με τις κατάλληλες και μοναδικές συχνότητες για την κάθε περίπτωση. Επίσης  το e-Lybra®πέρα από βιταμίνες και Βιοχημικά Άλατα μπορεί να μεταφέρει την πληροφορία  από 2500 ομοιοπαθητικά σκευάσματα.
Έχει απεριόριστες εφαρμογές και πάνω από όλα ολιστική προσέγγιση του προβλήματος.
Συμπληρωματικές ή Εναλλακτικές Θεραπείες
Ομοιοπαθητική:
Η Ομοιοπαθητική είναι μία εντελώς φυσική μέθοδος θεραπείας. Τα ομοιοπαθητικά σκευάσματα που σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να τα αποκαλούμε φάρμακα ενεργοποιούν και κινητοποιούν τις αμυντικές δυνάμεις του οργανισμού αποκαθιστώντας έτσι την διαταραγμένη υγεία. Στην Ομοιοπαθητική το κάθε άτομο αντιμετωπίζεται σαν ένα ενιαίο σύνολο ψυχής, νόησης, σώματος και δεν εστιαζόμαστε σε μεμονωμένες εκδηλώσεις-συμπτώματα.  Η κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται πολύ σχολαστικά και εξατομικευμένα. Παρόλο που η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και δεν δεχόμαστε ονόματα στις αρρώστιες  δεν μένομε αδιάφοροι για την κάθε παθολογική εκδήλωση και υποστηρίζομαι όργανα και αλλοιώσεις  με κάθε τρόπο.
Τα Ομοιοπαθητικά σκευάσματα δεν έχουν τοξική δράση και είναι εντελώς ακίνδυνα αρκεί να χορηγούνται από ομοιοπαθητικούς θεραπευτές που ολοκλήρωσαν τουλάχιστον τριετή κύκλο σπουδών. Μπορούν να χορηγηθούν παράλληλα με φάρμακα της Ιατρικής και σε περιπτώσεις που τα φάρμακα της Ιατρικής αντενδείκνυται όπως στην κύηση σε βρέφη σε ηπατίτιδα κ.α. Είναι αναγνωρισμένα από τον Ε.Ο.Φ. και πωλούνται σε πολλά φαρμακεία.
Βιοενέργεια: Πρόκειται για συνεδρία που διαρκεί τουλάχιστον δύο ώρες και περιλαμβάνει πλήρες ενεργειακό τεστ σε όλα τα όργανα και μέρη του σώματος. Η Βιοενέργεια έχει εφαρμογή σε αναρίθμητες καταστάσεις όπως αλλεργίες άσθμα πόνους στα οστά υψηλή πίεση, προβλήματα του εντέρου γρίπη ή κρυολογήματα. Αξιοσημείωτη είναι η υποστηρικτική της δράση σε άτομα που λαμβάνουν φάρμακα για τον διαβήτη τον θυρεοειδή και τον καρκίνο. Μπορεί να βοηθήσει στο αδυνάτισμα καθώς και σε ένα σωρό εξαρτήσεις όπως τσιγάρο και αλκοόλ. Έχει παρατηρηθεί πολύ καλή εφαρμογή σε αθλητικές κακώσεις και γυναικολογικά προβλήματα. Η βιοανάδραση ή βιοενέργεια μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με άλλες συμπληρωματικές θεραπείες και ιδιαίτερα με την Ομοιοπαθητική. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου