Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο
Η παρακάτω δημοσίευση είναι μέρος του μαθήματος της Ομοιοπαθητικής. Πρόκειτε για κείμενο εκπαιδευτικό όμως παρέχει πληροφορίες για την αλόγιστη χρήση τεχνιτών ορμονών στις γυναίκες και τα αποτελέσματα τους στις ίδιες αλλά και στα παιδιά τους ειδικά στα κορίτσια. Η χρήση τεχνιτών ορμονών δεν είναι αστείο ούτε αθώα. Διαταράσουν τον γενετικό κώδικα με αποτέλεσμα ένα σωρό κληρονομικές διαταραχές.Εάν υπάρξει ενδιαφέρων θα δημοσιεύσω και την συνέχεια: Το ομοιοπαθητικό σκεύασμα Follicolinum γίνεται απόι ορμόνες που εκκρίνονται στις ωοθήκες. Η παρασκευή του γίνεται από χημικά παρασκευασμένα οιστρογόνα και αυτό που χρησιμοποιούμε σήμερα αρχικά δημιουργήθηκε από τον Dr Donald Foubister. Παρόλο που δεν είναι επίσημα δοκιμασμένο με την παραδοσιακή μέθοδο της Ομοιοπαθητικής εκατομμύρια γυναίκες το έχουν δοκιμάσει από την ανακάλυψη των συνθετικών ορμονών το 1940. Υπάρχει πλήρης εικόνα του στη ΜΜ του O.Julian 
Αξιοσημείωτη είναι μια εργασία που έγινε σχετικά με τις φάσεις της σελήνης και την επιρροή τους πάνω στον γυναικείο πληθυσμό ειδικά αυτές που λάμβαναν ή έλαβαν αντισύλληψη. Πολλές γυναίκες σύμφωνα με την έρευνα είχαν συμπτώματα μεταξύ της ωορρηξίας και της περιόδου και οι περισσότερες έπαιρναν αντισυλληπτικά. Ακόμα ποιο ενδιαφέρων όμως είναι ότι πολλές κοπέλες είχαν τα ίδια συμπτώματα χωρίς να έχουν πάρει ποτέ αντισύλληψη οι ίδιες αλλά οι μητέρες τους. Η εικόνα του μοιάζει πολύ με το med [άλλο ομοιοπαθητικό σκεύασμα] με πρώιμες εκδηλώσεις σεξουαλικότητας πολλές ουρολοιμώξεις εξάντληση και διαταραχές αλλαγή της προσωπικότητας. 
Μελέτες έχουν δείξει αύξηση σε μια σπάνια μεταλλαγή των χρωμοσωμάτων στο παιδί σε γυναίκες που συνέλαβαν τρεις μήνες μετά την διακοπή του αντισυλληπτικού. Καλό θα ήταν να κάναμε τέτοιες ερωτήσεις ώστε να δούμε πόσα παιδιά επηρεάστηκαν και η αλήθεια είναι πάρα πολλά. 
Ένας άλλος παράγοντας κληρονομικών ασθενειών είναι το φάρμακο Diethylstilbestrol μία αντρική ορμόνη που χρησιμοποιήθηκε στις αρχές του 40 σε γυναίκες με ιστορικό αποβολών διαβήτη ή αιμορραγίες στις αρχές της κύησης. Ο αριθμός των γυναικών που πήραν το φάρμακο υπολογίζεται περίπου στο εκατομμύριο. Από το 1953 ήταν γνωστό ότι δεν είχε καμιά ένδειξη από αυτές που του έδιναν όμως συνέχισε να δίνεται μέχρι το 1970. [από ότι ξέρω μέχρι σήμερα]. Ένα μεγάλο ποσοστό από τις γυναίκες που το έλαβαν ανάπτυξαν μία σπάνια μορφή αδενοκαρκινώματος του κόλπου. Το ενδιαφέρων ήταν ότι πολλές κοπέλες που οι μητέρες τους το είχαν λάβει παρουσίασαν κάτι τέτοιο μετά από την αντισύλληψη. Επίσης υπάρχει μία αύξηση του αριθμού καρκίνου του στήθους στην δεύτερη γενιά. Σε αυτές που δεν ανάπτυξαν καρκίνο παρουσιάζονται ένα σωρό ανωμαλίες όπως ιστός που έπρεπε να βρίσκεται στο στόμα βρίσκεται στον κόλπο ανωμαλίες στο τράχηλο της μήτρας με αποβολές προβλήματα της περιόδου και στειρότητα. Ανωμαλίες στα γεννητικά επίσης παρουσιαστήκαν στα αγόρια με στειρότητα αδύναμο σπέρμα και γεννητικά. 
Επίσης ακόμα χρησιμοποιείτε μετά την ερωτική πράξη για ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες παρόλο που έχει αποδειχτεί αναποτελεσματικό. Μεγάλες δόσεις από το DES δίνεται στα ζώα για πάχυνση αλλά και για να σταματήσει το γάλα στις γυναίκες. Ας αναλογιστεί κάποιος πόσο από αυτό έχει περάσει σε μας 
Ο έλεγχος του γυναικείου κύκλου είναι ένας πολύ ευαίσθητος μηχανισμός και δεν θα έπρεπε να ελέγχεται μηχανικά. Το χάπι μπλοκάρει τις ωοθήκες από την φυσιολογία τους και διαταράσει ένα τόσο ευαίσθητο μηχανισμό . Επίσης μπλοκάρει το μήνυμα υπόφυσης ωοθηκών υποθαλάμου μήτρας με ένα σωρό διαταραχές στους αδένες δευτερογενώς. Πρόκειται για ένα σύστημα που λειτουργεί σωστά για εκατομμύρια χρόνια και τώρα ρυθμίζεται σαν να πρόκειται για παιχνίδι.
yps.homoeopath@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου